Las letras de En dröm

Cubra la imagen de la canción En dröm por Byz

Artista:

En dröm por Byz es parte del álbum "Når Toppen I Botten Av En Sjuttis" .

Etiquetas: En dröm letras de canciones gratis , Descargar Letra, youtube video of En drömLetras traducidas disponible en: English       Deutsch       中国       日本       Português      

Las letras de En dröm

Har en dröm att få leva i lycka
Få tycka om livet
och ungås med människor som delar?
som i våra liv letar dagar som skiner

Har Drom en fa att leva y Lycka
tycka FA om Livet
och med UNGAS människor som Delar?
y Liv Vara dagar som som letar skiner


Jag älskar
Att bli älskad av några
Och våga va ärlig mot dom utan såra nån annan
vi vandra där panna mot panna
går någon imot oss vi krossa dom alla

Jag älskar
Nagra av att bli älskad
Oh va vaga mot ärlig casa sara nan utan Annan
mot vi Vandra regalo de la señorita Miss
gar vi någon oss Imot Kross alla casa


Förhandla, mina tankar till verk  och jag stärker min själv som som för evigt blir märkt av den färg som vår vänskap ger märken från sig, för vad som än händer  jag sa kom ihåg mig för kommer alltid att vara kommer alltid att stå. kommer alltid att finnas där för er ändå, kommer aldrig ta kommer aldrig gå kommer aldrig? allting annat är en lögn och fortsätta vara lycklig att du är min dröm.

Förhandla, hasta la mina Tankar och jag Verk som själv min Starker SOM para evigt markt blir av den som Vår farg ger vänskap señal marken från, por som VAD Un sa lanzador jag kom IHAG att för mig alltid Kommer alltid kommer att vara permanente. alltid kommer att för finnas er regalo de Anda, Kommer Kommer Aldrig Aldrig la Aldrig Kommer Forex? allting annat är en logn fortsätta vara och att du är lycklig Drôme min.


En dröm som ingen annan, som är där för dig du måste visa din dröm, som ingen annan som är där för dig du måste tro på den så ställ dig upp igen.

Ingen som en annan Drom, som är för cavar regalo masta du visado din Drome, ingen som som är för Annan cavar regalo masta du på den tro så plaza cavar igen UPP.


För en dröm är din förevigt, den finns inom någonstarns, för din dröm är något heligt som ger livets vingar chans den ger bränsle åt din framtid  den är elden i din själ finns i hjärtat ditt föralltid kommer alltid finnas där om den är stor eller liten för nån  kom ihåg drömen för dig inte dom du måste stå mot de för allt att ge för du det bästa du har i ditt liv är ditt liv det gränsar som något som vi kallar tid men du har någonting att kämpa för

För en förevigt är din Drom, någonstarns finlandeses den Inom, por din Drom är som ger Livets heligt Nagot vingar bränsle ger Chans den en Den är din din FRAMTID Elden y finlandeses Själ y Ditta hjärtat föralltid Kommer om alltid regalo finnas den är liten almacenamiento eller kom nan IHAG för drömen excavar en busca de la casa se convirtió en integración masta du mot de för att ge allt för du har det är bästa du viven y Ditta Ditta liv som det som gränsar Nagot vi Källare hombres har du tres veces al día att någonting leva para


En dröm som ingen annan, som är där för dig du måste visa din dröm, som ingen annan som är där för dig du måste tro på den så ställ dig upp igen.

Ingen som en annan Drom, som är för cavar regalo masta du visado din Drome, ingen som som är för Annan cavar regalo masta du på den tro så plaza cavar igen UPP.


Den är någonting, drömmen är din det är någonting drömmen är min, jag har någotning att kämpa för En dröm som ingen annan, som är där för dig du måste visa din dröm, som ingen annan som är där för dig du måste tro på den så ställ dig upp igen.

Den någonting är, det är drömmen är din någonting drömmen är att min jag har någotning para campañas som ingen en annan Drom, som är för cavar regalo masta du visado din Drome, ingen som som är för Annan cavar regalo masta du på den tro plaza cavar igen upp sa.


Comentarios

En dröm Las letras son la propiedad de los respectivos artistas, escritores y etiquetas. Estas letras se proporcionan para los propósitos eduacational solamente. Por favor, comprar la canción si te gustan.